YANIKPINAR İLKOKULU

WEB https://yanikpinarilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Yanıkpınar Mahallesi Altınözü/HATAY
VİZYON : Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı, Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Yüksek donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak.
MİSYON : Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, Bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, Dünya’da ve Türkiye’de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, Üretken, Yaratıcı, Sorumluluk sahibi, Bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; En gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş, Teknoloji destekli, Dünya merkezli eğitim ile yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Bağlantı : Uydu İnternet (VSAT)
Isınma : SOBA
Lojman : 2 Oda, 1 Mutfak, 1 Banyo, 1 Tuvalet. Sayısı:1
Servis : Köy servisi günde 2 kez Hatay´dan yolcu getirmektedir.Okul servisi değildir.
Ulaşım : Özel araçlar ve köy servisiyle köye ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Yanıkpınar Mahallesi(Köyü) Altınözü/HATAY
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Hatay´a 29km. Altınözü´ne 19km. mesafededir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :